Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Wij kunnen hiervoor echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wijzigingen voorbehouden.

De Weyert 30

Vollenhove
Koopprijs
850.000,- k.k.
Huurprijs
4.500,- per maand
Type
Bedrijfspand
Oppervlakte
2.480 m2

Op goede zichtlocatie gelegen bedrijfspand inclusief kantoorruimte. Het pand heeft een markante uitstraling. Voorheen is dit pand in gebruik geweest bij gerenommeerde bedrijven zoals Royal Huisman Shipyards. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Koggeweg 7

Venhuizen
Koopprijs
990.000,-
Huurprijs
zie brochure
Type
bedrijfshallen
Oppervlakte
3.300 m³

Bedrijfshallen-/industriecomplex gelegen in de polder de Drieban met totaal 3.300 m² aan opstallen gelegen op een perceel van 7.790 m². Bestemmingsplan met ruime mogelijkheden aan invulling (bedrijvigheid tot industrieklasse 2 toegestaan!). Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Fabriekscomplex met woningen

Franeker (Tzum)
Koopprijs
995.000,- k.k.
Huuropbrengst
op aanvraag
Type
Ontwikkelingsobject
Oppervlakte
6.307 m²

Hierbij bieden wij u aan de voormalige melkfabriek te Tzum met diverse woningen, opslag- en bedrijfsruimten. De ruimten zijn geschikt voor tal van branches, bijvoorbeeld voor: aannemers, schilders, caravan-/autostalling etc. Het geheel biedt zeer veel mogelijkheden tot succesvolle herontwikkeling. Inmiddels gedeeltelijk verhuurd. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Schandauerstraße 73

Sebnitz (DUI)
Koopprijs
119.000,- k.k.
Huuropbrengst
9.762,-
Type
Beleggingspand
Oppervlakte
250 m²

Een wooncomplex met 5 woningen en een winkelruimte annex bedrijfsruimte. Sebnitz ligt aan de Duits/Tsjechische grens, vlakbij Dresden in een populair vakantiegebied. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

De Weyert 30

Vollenhove
Koopprijs
v.a. 69.000,- k.k.
Huurprijs
v.a. 690,-
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
120 m²

Op dit bedrijfscomplex zijn nieuwe bedrijfsunits ontwikkeld. Van deze loodsen is vrijwel alles vervangen. Alle units zijn voorzien van een overheaddeur, een loopdeur, betonvloer, brandscheidende tussenwanden en buitenterrein. Het gehele gebied rond de units is voorzien van bestrating. De units 1 en 9 zijn nog beschikbaar. De overige units zijn verkocht/verhuurd. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Europaweg 1

Nieuweschans
Koopprijs
97.000,- k.k.
Huurprijs
in overleg
Type
Herontwikkelingsobject
Oppervlakte
351 m²

Herontwikkelingsobject met tal van mogelijkheden gelegen te Nieuweschans. Gelegen op een ruim perceel van 605 m2 eigen grond en nabij diverse uitvalswegen. De huidige bebouwing heeft 351 m2 vloeroppervlakte.
Vanwege de grote behoefte aan shortstay-woningen, de goede bereikbaarheid en de prachtige omgeving hebben wij hiervoor een ontwerp gemaakt. Hier staat de gemeente ook zeer positief tegen over. Klik op de brochure knop voor meer informatie.