Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Wij kunnen hiervoor echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wijzigingen voorbehouden.

Handelskade 3A

Obdam
Koopprijs
n.v.t.
Huurprijs
€ 45,- per m2 per jaar
Type
bedrijfspand
Oppervlakte
3.200 m2

Een representatief en multifunctioneel bedrijfspand met parkeerplaatsen. Het complex beschikt over parkeergelegenheid en de ontsluiting is zeer gunstig te noemen. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

De Weyert 30

Vollenhove
Koopprijs
850.000,- k.k.
Huurprijs
4.500,- per maand
Type
Bedrijfspand
Oppervlakte
2.480 m2

Op goede zichtlocatie gelegen bedrijfspand inclusief kantoorruimte. Het pand heeft een markante uitstraling. Voorheen is dit pand in gebruik geweest bij gerenommeerde bedrijven zoals Royal Huisman Shipyards. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Koggeweg 7

Venhuizen
Koopprijs
990.000,-
Huurprijs
zie brochure
Type
bedrijfshallen
Oppervlakte
3.300 m³

Bedrijfshallen-/industriecomplex gelegen in de polder de Drieban met totaal 3.300 m² aan opstallen gelegen op een perceel van 7.790 m². Bestemmingsplan met ruime mogelijkheden aan invulling (bedrijvigheid tot industrieklasse 2 toegestaan!). Klik op de brochure knop voor meer informatie.

De Weyert 30

Vollenhove
Koopprijs
v.a. 69.000,- k.k.
Huurprijs
v.a. 690,-
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
120 m²

Op dit bedrijfscomplex zijn nieuwe bedrijfsunits ontwikkeld. Van deze loodsen is vrijwel alles vervangen. Alle units zijn voorzien van een overheaddeur, een loopdeur, betonvloer, brandscheidende tussenwanden en buitenterrein. Het gehele gebied rond de units is voorzien van bestrating. De units 1 en 9 zijn nog beschikbaar. De overige units zijn verkocht/verhuurd. Klik op de brochure knop voor meer informatie.