Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Wij kunnen hiervoor echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wijzigingen voorbehouden.

Handelskade 3A

Obdam
Koopprijs
n.v.t.
Huurprijs
€ 45,- per m2 per jaar
Type
bedrijfspand
Oppervlakte
3.200 m2
_MG_4659

Een representatief en multifunctioneel bedrijfspand met parkeerplaatsen. Het complex beschikt over parkeergelegenheid en de ontsluiting is zeer gunstig te noemen. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Fabrieksweg 12

Tzum (Friesland)
Koopprijs
n.v.t.
Huurprijs
VERHUURD!
Type
Twee 2-onder-1-kapwoningen
Oppervlakte
200 m2
IMG_1217

Twee 2-onder-1-kapwoningen te huur aangeboden in Tzum (Friesland). Voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers. Ideel voor de huisvesting van arbeiders! Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Gildenweg 2A

Hoorn
Koopprijs
175.000,- k.k.
Huurprijs
1.500,-
Type
bedrijfshal
Oppervlakte
475 m²
gildenweg2b-oosterblokker

Bedrijfs-/opslaghal met kantoorruimte gelegen op industrieterrein Gildenweg met een brutovloeroppervlak van 475 m². De hoogte is beperkt in deze unit echter wel uitermate geschikt voor opslag van goederen als fietsen brommers etc. en bijvoorbeeld persoonlijke huisraad. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Koggeweg 7

Venhuizen
Koopprijs
prijs op aanvraag
Huurprijs
zie brochure
Type
bedrijfshallen
Oppervlakte
3.300 m³
Kopie van 20080612 luchtfoto koggeweg 7

Bedrijfshallen complex gelegen in de polder de Drieban met totaal 3.300 m² aan opstallen gelegen op een perceel van 7.790 m². Bestemmingsplan met ruime mogelijkheden aan invulling. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Fabrieksweg

Franeker (Tzum)
Koopprijs
n.v.t.
Huurprijs
div.
Type
Opslagruimte
Oppervlakte
div.
fabrieksweg-tzum

In de voormalige melkfabriek te Tzum bieden wij u opslag- en bedrijfsruimten te huur aan. De huurcondities zijn flexibel alsmede de metrages. De ruimten zijn geschikt voor tal van branches, bijvoorbeeld voor: aannemers, schilders, caravan-/autostalling etc. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Noorderhof 10

Obdam
Koopprijs
VERKOCHT!
Huurprijs
VERKOCHT!
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
675 m²
dorpsstraat-obdam

Een loods / bedrijfsopslaghal gelegen in Obdam aan de Noorderhof 10 (voorheen achter de Dorpsstraat). Vanwege de goede hoogte mogelijkheden voor verdiepingsvloeren. De begane grond is totaal 675 m² groot en geschikt voor opslag of b.v. kleine werkzaamheden. Gas, water en elektra aanwezig. Slechts
€ 400,- per m² !

Lagedijkerweg 21

Schagen
Koopprijs
85.000,- k.k.
Huurprijs
in overleg
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
4 x 100 m²
lagedijkerweg21-schagen

Deze bedrijfsunits met een opvallende en zakelijke uitstraling liggen aan de Lagedijkerweg 21A t/m E te Schagen. Zoals u al op de foto kunt zien, is dit bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd op het perceel naast onze bedrijfsloods, in de voorgaande advertentie beschreven. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

De Weyert 30

Vollenhove
Koopprijs
45.000,- k.k.
Huurprijs
v.a. 450,-
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
145 m²
deweyert30-vollenhove-2

Op dit bedrijfscomplex zijn nieuwe bedrijfsunits ontwikkeld van 90-145 m². Van deze loodsen is vrijwel alles vervangen. Alle units zijn voorzien van een overheaddeur, een loopdeur, betonvloer, brandscheidende tussenwanden en buitenterrein. Het gehele gebied rond de units is voorzien van bestrating. Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Plein 13 33a

Wormerveer
Koopprijs
498.000,- k.k.
Huurprijs
4.150,-
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
770 m²
plein1333a-wormerveer

Wij bieden u te koop/te huur aan, een multifunctioneel bedrijfspand met op de begane grond een vloeroppervlakte van ca. 500 m² en op de verdieping een oppervlakte van ca. 270 m². Klik op de brochure knop voor meer informatie.

Beneden Dwarsdiep 25

Veendam
Koopprijs
Bieding gevraagd
Huurprijs
deels verhuurd
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
130 m²
benedendwarsdiep25-veendam

Goed bereikbare en degelijke bedrijfshal. Wat de parkeergelegenheid betreft: er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aanvaarding per direct mogelijk! Klik op de brochure knop voor meer informatie.

De Weyert 30

Vollenhove
Koopprijs
975.000,- k.k.
Huurprijs
7.900,-
Type
Bedrijfshal
Oppervlakte
3420 m²
bedrijfshal-vollenhove-de-weyert-30

De mogelijkheden van deze bedrijfsruimten zijn legio. Op de begane grond vindt u 2.740! m² vrij vloeroppervlak, welke is uitgevoerd met een goed onderhouden bedrijfsvloer. Op de verdieping vindt u 680 m² kantoorruimte, inclusief kantine met keuken. Nutsvoorz., goedwerkende kraanbaan etc. Klik op de brochure knop voor meer informatie.